V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
   Aangepast zoeken
   Gebruikt of leest u uw televisiegids echt?

    

   Een gewetensvraag. ‘Ja maar, beste en door ons allen zo erg geliefde Vrek, onze familie is al drie generaties lid van de Vara-gids. We moeten die omroep toch blijven steunen?’ ‘O ja?’ zou ik dan smalend antwoorden, ‘waarom dan?’ En dan zegt u: ‘Ehm....., ja nou. Ze hebben het geld nodig.’ Nadat ik dan ben uitgelachen en heb gezegd dat ik uw mening respecteer enzo, slaan we elkaar lachend op de schouders en zegt u uw abonnement op.

   Laten we er niet omheen draaien: u heeft internet als bron van informatie en elke dag staat in uw dagblad, soms zelfs in streek bladen, een overzicht van de televisieprogramma’s. Velen hebben inmiddels digitale televisie . Bij de meeste aanbieders krijgt u dan een prachtig overzicht, u kunt zelfs vooruitkijken naar de volgende dag, van alle programma's (meer dan in uw televisiegids staat hoor) en een beschrijving van de inhoud. Stel uzelf de vraag: is het erg als ik mijn televisieblaadje mis? Die omroepen redden zich wel hoor. Die gooien uw en mijn geld toch op een gigantisch schandalige (denk alleen maar aan de waanzinnige salarissen van overschatte ‘televisie persoonlijkheden’ ) over de balk. ‘Ja, we moeten ze wel duur betalen want anders gaan ze naar de concurrent.’ Ja, nou en ?!? Sponsor uzelf en niet de omroepen, die redden zich prima.

   Zo weer € 45,00 per jaar bespaart. En het milieu juicht met u mee.