V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
   Aangepast zoeken
   Is uw (zorg-) verzekering niet te duur? Het antwoord is overigens: ja.

   Brrrrr, wat is het koud (of warm, of nat, of droog, of winderig al naar gelang het moment dat u dit leest). Blijf maar lekker binnen vandaag en ga u lekker lopen vervelen. Er is niets op televisie, uw vrienden zijn op vakantie gegaan en ze hebben u niet verteld waarheen en de krant heeft u al gelezen. Ga dan eens gezellig achter uw beeldscherm zitten, deze bijvoorbeeld, en kijk eens rond op het wereld wijde web naar een goede en voordelige (ziektekosten-) verzekering. Pak uw huidige polis er bij en neem eens ruim, laten we zeggen twee uur, de tijd om een vergelijkend warenonderzoek te plegen. Dat is namelijk echt de moeite waard en u verdient in die 2 uur vaak meer geld dan bij uw werkgever. En wat zult u zich na afloop tevreden voelen. U zult spinnen van genot en uw zelve trots in de spiegel kunnen aanschouwen. Dat heeft u hem maar weer mooi geflikt.

   Dit kopje staat bijna in het midden.

   Kijk ook even naar een collectieve (zorg-) verzekering. Soms kunt u daar gebruik van maken omdat u ergens lid van bent. Collectieve verzekeringen bestaan bij de garantie van welke collectiviteit dan ook en zijn derhalve niet noodzakelijkerwijs gekoppeld aan een werkgever. Vandaag is een mooie dag, en nu is een goed moment, om dit varkentje eens te wassen. U en uw eventuele gezin varen er wel bij. En u bespaart gemakkelijk meer dan € 100,00. Als u al jaren niet omgezien heeft naar uw verzekeringen misschien wel een veelvoud hiervan! Kijk bijvoorbeeld op www.zorgkiezer.nl , of www.kiesbeter.nl . Of google: ‘zorgverzekering vergelijken’. En dat oversluiten is zo geregeld hoor. Dat is helemaal niet lastig meer. De Vrek zegt: doen! Hahaha, gekke vrek.