V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
   Aangepast zoeken
   Een man met een missie: altijd goed!

   That's the spirit. Deze door Thomas Schlijper op 12 augustus 2011 in Tel Aviv gefotografeerde is zich geheel onbewust van het feit dat hij, ter inspiratie van ons allen, een prominente plaats heeft verworven op de Vrekkenpagina. Zijn ouders en andere in zijn periferie levenden zullen onnoemlijk trots zijn waneer ze zich realiseren dat hun zoon, vrind of relatie u en mij aanzet tot andere gedachten. Dat een individu zo gemotiveerd is om, want eerlijk gezegd is het mij ook opgevallen dat het geheel niet echt flatteus toont, zich zo in de kijker te rijden doet mijn hart een sprong van vreugde maken. Driewerf hulde aan dees man, zijn boodschap en zijn missie. En wat doet u met zijn boodschap (sorry, ik wilde u hier niet aanmatigend tegemoet treden maar het leek mij zo'n aardige afsluitende zin)?

   Geplaatst met toestemming van Thomas Schlijper http://schlijper.nl/