V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
   Aangepast zoeken
   Download hier uw Geldplanner of Huishoudboekje

   Een gratis geldplanner, anderen zeggen huishoudboekje, voor u! Cadeautje. Voor geheel gratis. En niks. Geen dank want graag gedaan. Door het huishoudboekje in te vullen en goed bij te houden heeft u altijd inzicht in uw financiële positie. De geldplanner is naar eigen inzicht uit te breiden (of in te krimpen).

   Klik hier om uw geldplanner of huishoudboekje te downloaden. 

   Als het u niet mocht lukken om deze te downloaden stuur dan een email met als onderwerp Geldplanner en ik mail hem u dan toe. Email naar: info@vrekkenpagina.nl

   Na het downloaden niet vergeten om te klikken op 'bewerken'. Maar dat moet u geheel zelf weten natuurlijk. Soms wordt het niet eens gevraagd en opent het rekenblad direct goed.

   Deze geldplanner is zo volledig mogelijk. Toch kunnen er voor u teveel of juist te weinig items in vermeld staan. U mag het vanzelfsprekend zelf aanpassen. Houdt u er wel rekening mee dat de formules in het rekenblad gewijzigd kunnen worden als u even niet oplet of wanneer u, zoals mij, van die hele dikke sigarenvingers heeft of, zoals mij, een digibeet bent.  Daarvoor is de Vrek vanzelfsprekend niet aansprakelijk.

   - Ja, nou en?

   - Nou, dat u dat even weet.

   - Ja, nou en?

   - Nou, sorry hoor. Ik bedoelde het goed.

   - O,  heb je last van betrekkingswaan?

   - Nee, denk het niet. Maar kijk...

   (enzovoort enzovoort, net zo lang tot u een boek heeft en dan maakt u er een serie van en dan noemt u dat 'In Therapie'. Ofzo).