V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
      Aangepast zoeken
      Onderhoud uw tuingereedschap.

      In de winter kunt u alvast een voorschot nemen op het aankomend tuinseizoen door uw tuingereedschap eens goed onderhanden te nemen. U heeft de keuze: op vrijdagavond voor de knetterkast hangen of u nuttig maken door uw grasmaaier eens lekker te grazen te nemen. Nou, ik wist het wel! Heerlijk die geur van olie waarmee u de draaiende delen weer soepel maakt. Tralala. En wat een geweldig mooi gezicht zo'n schone grasmaaier die als het ware staat te popelen (want doorgaans popelen grasmaaiers en soortgelijke niet) om de groene zoden te lijf te gaan. Oeioeioei. De snoeischaar, takkenschaar en kantknipper maakt u ook alvast soepel en roestvrij en met een vijl maakt u die delen scherp die weer scherp moeten zijn. Hoppatee! U kunt de aan te scherpen onderdelen ook even langs de vakman brengen natuurlijk. Kortom: onderhoud uw tuingerei en verleng hun levensduur. Wow, amazing! Als straks het groeiseizoen aanbreekt heeft u er misschien geen tijd meer voor. Nou, heb ik u enthousiast gemaakt en was u inmiddels al op weg naar uw schuurtje of zit u nu schouderophalend naar dit scherm te kijken?