V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
      Aangepast zoeken
      Fabriceer uw eigen reinigingsmiddel

      Maak uw eigen reinigingsmiddel. Weg met die dure literflessen die uw en mijn milieu belasten. Vroeger (jazeker: toen alles beter was, de kinderen buiten knikkertje speelden, 'we' het songfestival nog wel eens wonnen en de uil nog in de olm zat) maakte men het huis schoon met zand, zeep en soda. Dat kan nog steeds. Meng een pot groene zeep met 5 liter warm water en voeg een ferme hand soda toe. Goed roeren en u heeft meer dan 5,5 liter reinigingsmiddel. Dat scheelt niet alleen veel afval maar het is aanmerkelijk goedkoper. En u heeft het in een paar minuten verdiend! Even een zak soda en een pot groene zeep op uw boodschappenlijstje schrijven en u kunt aan de slag. Ik wens u en de uwen een geweldig en schoon weekend toe.