V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
   Aangepast zoeken
   U hoeft niet altijd door de wasstraat

   In dagen van dooi en regen is het van belang om uw automobiel, motor of fiets goed te onderhouden. Zout en pekel zijn niet goed voor de draaiende delen en de lak van uw vervoermiddel.

   Spoel het af met het regen- en smeltwater. Maak een doek vochtig en maak daarmee de ramen van uw auto, of de windbeschermer van uw scooter/brommer/motor schoon.

   Ga nog niet door de autowasstraat als de winter nog niet ten einde is, want uw voertuig is gegarandeerd binnen een dag weer smerig. Om die reden heeft het ook geen zin om uw auto in een dooiperiode aan de onderkant te laten reinigen.

   Even wachten met die autowasstraat maar ondertussen dus wel even het ergste vuil er afspoelen met smeltwater en een natte doek. Dat doet u toch wel, hé!?! Doe het anders voor mij. Want ik heb u lief. Duizendvier seizoenen lang. En daar zitten veel winters bij.