V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
      Aangepast zoeken
      Vlooienmarkten : broedplaatsen van koopjes en plezier

      Een vlooienmarkt is een gezellig dagje uit en dé plek om eens een voordeeltje te halen. Het geeft doorgaans een ontspannender gevoel dan het zaterdagse parkeren in zo’n dure drukke binnenstad waar we en masse doelloos slenteren door weer diezelfde winkelstraten met weer hetzelfde aanbod. Het aanbod op de vlooienmarkt is sterk wisselend en over het algemeen verrassend te noemen. Parkeren is vaak gratis en het bescheiden entreegeld verdient u op het eerste het beste koopje wel weer terug. En anders heeft u gewoon een leuk dagje uit gehad voor een paar centjes. ook niks mis mee. Mijdt gestreste binnensteden met hun dure parkeervoorzieningen, ga dit weekend naar de discounter voor uw dagelijkse boodschappen en vervolgens naar de vlooienmarkt voor uw ontspanning en eventuele koopjes. Deze tip is tevens aanbevolen door de VeOnSoCoBeAc. Dan weet u: dat zit goed.