V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
      Aangepast zoeken
      Bespaar op uw telefoon

      Gisteren kwam er iemand, en dat overkomt mij gelukkig niet al te vaak, enthousiast op mij aflopen. De reden van het enthousiasme: hij had zojuist voor het eerst geskypt met zijn familie in Australië. Duh! Afgezien van het feit dat zoiets mij totaal niet interesseert was ik ook nog eens ten zeerste verrast dat de betreffende wereldburger dit bracht als groot nieuws. Met Skype kunt u al jaren kosteloos via internet over de hele wereld bellen en gebeld worden. En , als u zo’n cameraatje heeft op uw computer, u kunt er ook beeld bij krijgen. Zonder extra kosten te maken kunt u (video-) bellen met soortgenoten op de hele planeet mits de ontvanger ook over Skype beschikt. En als ze niet over Skype beschikken zijn de belkosten aanmerkelijk voordeliger. Waarom hebben wij dat leuke programmatje van Skype niet allemaal geïnstalleerd? Neem de komende dagen eens de moeite om uit te zoeken of het iets voor u is en bespaar, zeker als u vaak over de grens het contact moet leggen, aanmerkelijk op uw kosten voor telefonie. En dat bellen met beeld is nog alleraardigst om te doen ook. Bij de Vrek ziet u, om het verwachtingspatroon alvast bij te stellen, enkel een vage chagrijnig kijkende schim bij een flikkerend kaarslicht. Dus bel mij maar niet. Vraag familie/vrienden/relaties om dit programma ook te installeren zodat u elkaar langs deze sympathieke weg uiterst voordelig kunt bereiken. En u weet vast wel wat er nu komt. Inderdaad, zo’n handig linkje: http://www.skype.com/intl/nl/features/