V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
      Aangepast zoeken
      Samenwonen of trouwen bespaart u veel geld.

      Ga samenwonen of trouwen. U deelt alle kosten : huur of hypotheek, gas, licht, kabel- en internetverbinding, verzekeringen en wat al niet meer. De grootste besparing die u als individu kunt realiseren is, hoe vreemd het ook moge klinken, samengaan. En wat daarbij zo leuk is: er komen meer huizen beschikbaar aan de onderkant van de markt waardoor de doorstroming wordt bevorderd. Omdat we massaal de vierkante meters gaan delen zal de bijdrage van de staat aan de hypotheekaftrek verminderen. Bovendien: mensen die samenwonen of trouwen leven langer, gezonder en gelukkiger dan zij die het niet doen. Dat heeft men onderzocht in het Zwitserse 'Hoppe Institut'. Dus dat is waar. Nou, wat was dat weer een fijne tip. Dan gaat de Vrek nu even weer liggen.