V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
      Aangepast zoeken
      Deel uw vrieskist met de buurt

      Deel de vrieskist met uw buren. Zet hem in het schuurtje en zorg dat u hem samen goed vult (een goed gevulde vrieskist rendeert stukken beter). Geen elkaar de sleutel van het schuurtje. Het scheelt u de helft in aanschafkosten van de vriezer en de helft van de electriciteitskosten. Natuurlijk maakt u goede afspraken over de financiele afhandeling en zet u die afspraken even op papier voor 'slechte tijden' en om onduidelijkheden rondom de gemaakte afspraken te voorkomen. Hang een lijstje naast de vrieskist waarop vermeld staat wat van wie is en/of maak gebruik van kleurcodes. De Vereniging ter Ontwikkeling van Sociale Cohesie Bevorderende Activiteiten (VeOnSoCoBeAc) overweegt haar goedkeuring te hechten aan deze verfrissende bespaartip. We wachten belangstellend af.