V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
   Aangepast zoeken
   Consuminderen door een ventilator te gebruiken

   U hoort de Vrek niet klagen over de hoge benzineprijzen. In plaats daarvan houd ik er een (extra) zuinige rijstijl op na, ga ik vaker op de fiets of blijf thuis. Ik compenseer de hoge prijs door minder van het product af te nemen.

   De tering naar de nering zetten noemde men dat vroeger. Want vroeger was alles beter behalve wat meer armoe en ziekte en honger en hadden arbeiders en vrouwen minder kansen en kon men nooit op vakantie gaan, had niet iedereen stemrecht en leefde men veel korter dan nu..., maar voor de rest was alles beter.

   Om extra te besparen zet ik de airco zo weinig mogelijk aan (wel af en toe want dat is beter voor de airco, raadpleeg uw instructieboekje) en gebruik ik een ventilatortje in de auto. Dat werkt ook prima en scheelt veel benzinegebruik. Want die airco, lieverdjes van me, is een geweldige benzineslurper. Uit dat ding. En als u hem gebruikt koel dan maximaal 3 graden. Dan wordt u ook niet ziek van de temperatuurschommelingen. Jazeker, een consumindertip die ook goed is voor uw gezondheid. En nog gratis ook.