V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
      Aangepast zoeken
      Voicemail is duur en Whats App niet

      Spreek geen antwoordapparaat, die in Nederland ineens heel pretentieus ‘voicemail’ is gaan heten, in en luister deze ook niet af. Schakel desnoods uw eigen antwoordapparaat uit. Sommige aanbieders, die in Nederland ineens heel pretentieus ‘providers’ zijn gaan heten, van telefoondiensten rekenen geen kosten voor het afluisteren van voicemail berichten en anderen vragen juist een hoger tarief. Kijk dus goed na wat u bij uw provider aanbieder betaalt. Het goedkoopst is het om te vragen of mensen u via bijvoorbeeld Whats App (als u een smartphone slimme telefoon heeft) of een andere gratis digitale berichtendienst benaderen als u de telefoon niet opneemt. Net zo gemakkelijk easy. Tot zover deze cursus Engels.