V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
      Aangepast zoeken
      Wasdroger of waslijn?

      Als de, nog steeds geheel onbevooroordeelde, Vrek met zo'n kop begint boven een consumindertip dan weet u vast al waar hij heen wil. Buiten lopen lammetjes in de wei, de mensen stralen van geluk en zingen het hoogste lied, de tulpen schieten met groot geweld uit de grond (niet terugschieten a.u.b.) en de kwaliteit van het televisieaanbod neemt zienderogen af: het is weer lente! En in de lente zien we graag wapperend wasgoed in tuinen en op balkons. Rekent u eens uit wat een wasdroger u kost. Ach nee, dat hoeft helemaal niet. Dat is al voor u gedaan door onze vrolijke vrienden van Milieucentraal: http://www.milieucentraal.nl/themas/thema-1/energie-besparen/apparaten-kopen-en-gebruiken/wasdroger/ . Dag allemaal, daag.