V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
   Aangepast zoeken
   Herstellen en vermaken

   U heeft vast nog wel kleding in uw kast liggen dat hersteld of gemodificeerd moet worden. Een blouse met zonder een missend knoopje. Een broek met een losgeslagen zoom. Een zomerjasje met een gescheurde naad. Misschien bent u 5 kilo aangekomen of afgevallen en sluit het kledingstuk niet meer aan op uw nieuw bereikte BMI en moet er een zoom verlegd worden.

   Breng het naar de kledinghersteller of coupeuse. Voor slechts een paar euro is uw kleding weer goed bruikbaar. U kunt het natuurlijk, handig als u bent met naald en draad, ook prima zelf doen. Gun uw kleding, net als uw schoenen, een tweede ronde. Dat bespaart pas echt veel geld. Daarnaast geeft een dergelijke opruimactie u en uw eventuele familie een goed en opgeruimd gevoel. Alleen daarom al.