V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
   Aangepast zoeken
   Le Grippe-Sou: pour l'homme et la femme fatale

   Verzorgingsproducten zijn over het algemeen om wonderbaarlijke en onverklaarbare redenen duur. De gemiddelde koper van dergelijke producten leest in kappersblaadjes over de levenswandel en –handel van de fabrikanten van die producten en droomt van het bezit dat deze hardwerkende ondernemers ten deel gevallen is. Die fabrikanten vallen over het algemeen niet in de categorie ‘les miserables’. Hoe zou dat nou komen? Lotions bijvoorbeeld worden in vele verschillende prijsklassen aangeboden terwijl de werking en het beoogde resultaat hetzelfde zijn. De reuk van deze producten is meestal wel onderscheidend.

   Upgrade en personaliseer zelf uw lotion.

   Koop de volgende keer, want uw huidige voorraad maakt u natuurlijk op, eens een goedkope lotion en meng daarin een paar druppels esoterische olie van een geur die u, en uw omgeving, kan bekoren. Een paar druppels lavendelolie of andere goed ruikende olie erbij, goed roeren en u heeft pardoes uw eigen lotion geüpgrade. Noem het vervolgens ‘le- grippe-sou’, schrijf het in goudkleurige zwierige letters op het op te plakken etiket en u gaat helemaal financieel onafhankelijk worden. De Vrek: ook voor ondernemers.