V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
      Aangepast zoeken
      Shop-de-shops

      Kijk eens gezellig rond op websites waar men folders met de aanbiedingen van supermarkten (zoals folders.nl, reclamefolder.nl, folderplaats.nl en folderz.nl) promoot en stel uit de aldaar gevonden aanbiedingen een mooi weekmenu samen. Stap op de fiets, neem de (benen-) wagen, pak uw step, brommer of bus en maak een rondje langs de verschillende aanbieders en houd u strikt aan uw boodschappenlijstje. Het is iets meer plannen (hoewel doelloos wandelen in supermarkten ook niet echt een zinvolle tijdbesteding is) en u bent gegarandeerd stukken goedkoper uit met uw week- en weekendboodschappen. Dat scheelt u echt tientallen procenten ! Doe het gewoon eens een keertje. En als u het niet voor uzelf doet, doe het dan voor mij. Lief.