V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
   Aangepast zoeken
   Voelgoedprogramma: Gelukkiger, energieker, gezonder en nog gratis ook.

   Bent u de zelfhulpboekjes, afvalprogramma’s en websites met tips (waarvoor u zich weer moet inschrijven om vervolgens gespamd te worden) ook zo zat? Ze kosten een hoop geld en uiteindelijk komen ze allemaal op hetzelfde neer. Daarom heb ik voor het gemak, en om u te verwarren, zelf ook maar een versie van een feelgoodprogramma gemaakt. Met dit verschil: u kunt het hier per week gratis downloaden en u hoeft geen emailadres of geld, vanwege gratis, achter te laten. Ik val u niet lastig. Maar u gaat het zichzelf daardoor hopelijk wel lastig maken. Het is een rechttoe rechtaan geen gedraai eerlijk programma. Ook met een virtuele spiegel die u voorgehouden wordt en die u niet zal sparen. Jazeker! Soms kunt u er om lachen. Ik persoonlijk heb daar dan wel weer een hekel aan, maar het is voor het goede doel denk ik dan maar weer.

   Hebben we er sin an mense?

   Heeft u ook zo verschrikkelijk veel zin om u energieker, gezonder en gelukkiger te voelen? Om dansend als een vlinder van bloem naar bloem te vliegen, om als een verliefde koe na een lange winter springend de wei te betreden, om als een Leonardo di Caprio een sculptuur uit marmer te houwen of om simpelweg uw ware zelf te zijn ? Als u dat allemaal wilt doe dan mee aan het voelgoed-programma van de Vrek. Op 1 januari zijn we van start gegaan. Gedurende 10 weken zal elke week op deze pagina de opdrachten voor de komende week verschijnen. Als u er eentje mist is dat geen probleem want ik laat alle weekprogramma’s voor de geschiedschrijving, want revolutionair, staan.

   Het doel is dat u zich uiteindelijk gelukkiger, energieker en gezonder voelt. Daarnaast kunt u proberen om een kilootje of tien af te vallen. Mag minder, maar mag ook meer zijn. U mag er ook twintig weken over doen. Of veertig. Of  twaalf. Of veertien. Tweeëntwintig weken, dat is vreemd en ik snap zelf ook niet waarom, mag echter niet. Dat maakt mij voor de rest in het geheel niet uit. Het belangrijkste is dat u zich met bescheiden stappen ontwikkelt naar de persoon die u graag wilt zijn. U bedenkt zelf maar in welk tempo of wanneer u dat doet.

   De inleiding staat pas hier. Dat is gek.

   Hieronder treft u de inleiding en week 1 alsmede 2 om maar niet te zwijgen van week 3 en het sensationele week 4 van het programma aan. U kunt direct van start gaan. Lees het, denk erover na en beslis of u mee gaat doen. U kunt op elk moment instappen. Ook later in het jaar.

   Ik wens u veel succes toe! En gezondheid! En energie! En geluk! En deel dit met anderen!

   Download hier: Inleiding Voelgoedprogramma

   Download hier: Week 1 Voelgoedprogramma

   Download hier: Week 2 Voelgoedprogramma

   Download hier: Week 3 Voelgoedprogramma

   Download hier: Week 4 Voelgoedprogramma

    

   Volg mijn voelgoedprogramma en zie er straks net zo patent uit als mij!