V R E K K E N P A G I N A
Consuminderen, bezuinigen en besparen met een knipoog.
   Aangepast zoeken
   Organiseert uzelve!

   That is me also something. The Miser writes in the English language. Now, now, now.

   Be organized! Waarom dit in een overzeese taal geschreven moet worden is mij, gelijk u, een raadsel. Op de een of andere manier slaat dit beter aan dan wanneer ik u in onze  moerstaal als tip van de dag meegeef dat een hoge vorm van organisatie van uw (bedrijfs-) huishouding u tot financieel voordeel zal dienen. Maakt een plan om dit ten uitvoer te brengen. Dus niet enkel instemmend mompelen, sorry dat ik nu even aandring, maar gewoon keihard 'YES' roepen en handelen. 

   Zorg voor een overzichtelijk en up-to-date (daar gaan we weer) planning en administratie. Doe dat vandaag nog! Weet waarom u wat moet betalen en wanneer. Maak bakjes, mapjes, stapeltjes en laadjes en zorg dat u op elk moment van de dag elk document of item (huppatee) terug kunt vinden. Het bespaart tijd en financiele ellende als daar zijn aanmaningen, onverwachte incasso's of het teveel uitgeven van geld dat u eigenlijk op dat moment niet kunt missen. 'An organised person counts for two.', zou onze taalgenoot Louis van Gaal hebben kunnen zeggen. Maar dat deed hij niet.


   Afbeeldingsresultaat voor be organized