Geldplanner / Huishoudboekje / Kasboek

 

Download hier uw Geldplanner, Kasboek of Huishoudboekje

 

Een gratis geldplanner, anderen zeggen huishoudboekje of budgetplanner, voor u! Cadeautje. Voor geheel gratis. En niks. Geen dank want graag gedaan. Door het huishoudboekje in te vullen en goed bij te houden heeft u te allen tijde inzicht in uw financiële positie. De geldplanner is naar eigen inzicht uit te breiden of in te krimpen.

 

Download uw geheel persoonlijke kasboek door onderaan deze pagina dubbel te klikken, zijnde tweemaal.

 

Als het u niet mocht lukken om deze te downloaden stuur dan een email met als onderwerp Geldplanner en ik mail hem u dan toe. Email naar: info@vrekkenpagina.nl ter attentie van de weledelgestrenge en zeer welriekende achtbare Vrek (anders kan uw aanvraag niet in behandeling worden genomen).

 

Na het downloaden niet vergeten om te klikken op 'bewerken'. Maar dat moet u geheel zelf weten natuurlijk. Soms wordt het niet eens gevraagd en opent het rekenblad direct goed. Vraag me niet hoe het kan maar profiteer ervan met je toekan, koffiekan en melkkan.

 

Deze geldplanner is zo volledig mogelijk. Toch zullen er voor u mogelijk teveel of juist te weinig items in vermeld staan. U mag het dan vanzelfsprekend zelf aanpassen. Houd er wel rekening mee dat de formules in het rekenblad gewijzigd kunnen worden als u even niet oplet of wanneer u, zoals ik, van die hele dikke sigarenvingers heeft of, zoals ik, een digibeet bent. Daarvoor is de Vrek vanzelfsprekend niet aansprakelijk. Hij is niet écht gek moet u weten  

 

Geldplanner Vrekkenpagina V 01022023
Excel – 42,4 KB

Be organized!

Waarom de kop van dit prachtige artikel in één of andere overzeese taal geschreven moet worden is mij, gelijk u, een raadsel. Op de een of andere manier slaat dit beter aan dan wanneer ik u in onze moerstaal als tip van de dag meegeef dat een hoge vorm van organisatie van uw (bedrijfs-) huishouding u tot financieel voordeel zal strekken. Maakt thans allen een plan om dit ten uitvoer te brengen. Dus niet enkel instemmend mompelen, sorry dat ik nu even aandring, maar gewoon keihard 'YES I DO’ roepen en ter zake handelen.

 

Organiseren kun je leren.

Zorg voor een overzichtelijk en up-to-date (daar gaan we weer) planning en administratie. Doe dat vandaag nog! Weet waarom u wat moet betalen en wanneer. Maak bakjes, mapjes, stapeltjes en laadjes en zorg dat u op elk moment van de dag elk document of item (huppatee) terug kunt vinden. Het bespaart tijd en financiële ellende als daar zijn aanmaningen, onverwachte incasso's of het teveel uitgeven van geld dat u eigenlijk op dat moment niet kunt missen. 'An organised person counts for two.', zou onze taalgenoot Louis van Gaal hebben kunnen zeggen. Maar dat deed hij niet.